Welkom!

Benvenuto op de website van Espressobar Tazzina Amsterdam, dé espressobar en lunchroom van Amsterdam!

 

Espressobar Tazzina staat bekend om zijn lekkere cappuccino en heerlijke latte macchiato. Tazzina betekent “kopje” in het Italiaans. Bij Espressobar Tazzina wordt elke kopje koffie met zorg gemaakt.

 

FEESTDAGEN

Tazzina is Eerste en Tweede Kerstdag gesloten. Ook op 1 januari zijn wij dicht. De rest van de kerstvakantie zijn wij gewoon geopend en kunnen jullie bij ons terecht voor een lekkere koffie.

 

CUP TO GO

Ben je het beu om te hannesen met een beker koffie op de fiets? Bestel dan voor €3.95 de Cup-to-go. Deze handige koffiebekerhouder zet je eenvoudig op je stuur en zo voorkom je onveilig geslinger op de fiets. Wil je er ook 1 hebben? Ga dan naar Tazzina

 

Tot snel op de koffie!

High Tea

Italiaanse High Tea bij Tazzina! NU DE HELE DAG DOOR!

Heerlijk genieten onder het genot van een kop koffie of thee. We hebben 2 soorten High Tea, dus voor elk wat wils.

 

Tè Piccola; 1 kop koffie of thee naar keuze geserveerd met taart en diverse Italiaanse petit-fours € 10.20 p.p.

Tè Grande; nu helemaal veranderd en nóg lekkerder. Je krijgt een hartige- en zoete gang. Bij het hartige gedeelte krijg je een wrap met parmaham, rode pesto, mini-quiche, spiesje mini-mozzarella en kerstomaat en sandwiches met bieslookroomkaas. Het zoete gedeelte bestaat uit een scone met jam & slagroom, een stukje taart, Italiaanse petit-fours en koekjes. Bij elke gang krijg je een kop koffie of thee naar keuzen. Prijs is € 17.80 p.p.

 

De High Tea wordt de gehele dag geserveerd en tot uiterlijk 17.00 uur. Heb je speciale dieetwensen (allergiën, vegetarisch, halal)? Ook hier houden wij rekening mee! Helaas zitten in onze producten noten, zuivelproducten en gluten.

 

Tazzina is klein, maar fijn. Daarom nemen wij reserveringen van maximaal 3 personen.

 

Voor reserveringen kan je tussen 9.00 – 17.30 uur bellen met 020-3304649.

 

NIEUW: de Tazzina Cadeaubon! Leuk om een High Tea of een bepaald bedrag als cadeau te geven. Je kan deze kopen bij de vestigingen of via het internet (ga naar contact en stuur een mailtje)

Contact

Neem via info@tazzina.nl contact op met Tazzina.
Wij reageren binnen 48 uur. Wil je een reservering maken, bel dan tussen 9.00 – 17.30 uur met 020-3304649.

Locatie:

1015 GG Amsterdam
020 – 3304649
info@tazzina.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

..